Kracht van oorspronkelijke voeding dl. 1, toegelicht vanuit historische en hedendaagse bronnen
Door ontwikkelingen in de voedingsindustrie en de land- en tuinbouw is ons voedsel met name de laatste 50 jaar drastisch veranderd. Fabrieksmatig geproduceerde kant-en-klaar producten bevatten in vergelijking met oorspronkelijke voeding slechts een fractie aan natuurlijke vitaminen en mineralen. Daarbij is onze voeding erg eenzijdig geworden. De basisgrondstoffen die de voedingsindustrie royaal toepast zijn zetmeel, tarwe en suiker.
De schrijfster geeft uitleg over de kracht van oorspronkelijke voeding vanwege de rijkdom aan voedingsstoffen in deze voedingsmiddelen. Vanuit historische en hedendaagse bronnen blijkt dat het voedsel zoals het oorspronkelijk geschapen is, het beste toegesneden is op het DNA van de mens. De bijgevoegde recepten laten zien dat gezond en lekker goed samengaan. De bereidingswijze van de recepten is helder beschreven en veel gerechten staan binnen een half uur op tafel. Neem, lees en eet smakelijk!
Deel 1 is helaas uitverkocht!
Geesje Russcher / ISBN: 978-94-91586-15-6 €16,95
Bestel boek